+30 2310 669 870
 
Σάββατο, Φεβρουάριος 22, 2020

Αξιολόγηση δυνατοτήτων ανάπτυξης παραλίμνιας περιοχής Δήμου Δεσκάτης για τη δημιουργία Ολοκληρωμένου Δικτύου Εναλλακτικών Μορφών Τουρισμού, Μάϊος 2019

Στο πλαίσιο του έργου "Αξιολόγηση δυνατοτήτων ανάπτυξης παραλίμνιας περιοχής Δήμου Δεσκάτης, για τη χρηματοδότηση της δημιουργίας ολοκληρωμένου δικτύου εναλλακτικών μορφών τουρισμού" η Epsilon Σύμβουλοι Ανάπτυξης πρότεινε ένα Ολοκληρωμένο Σχέδιο Παρεμβάσεων για δύο τοποθεσίες στο Φράγμα Ιλαρίωνα και συγκεκριμένα τις περιοχές Αγίου Αθανασίου (Δ.Δ. Δήμητρα, Δημοτική Ενότητα Χασίων) και Παλιουριάς.

 Με τις προτεινόμενες παρεμβάσεις , ο Δήμος Δεσκάτης επιχειρεί να δημιουργήσει το πεδίο ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού μέσα από ένα ιδιαίτερα καινοτόμο τουριστικό προϊόν σε εθνικό επίπεδο και μέσα από μοναδικές παραλίμνιες διαδρομές γύρω από το Φράγμα του Ιλαρίωνα που βασίζονται σε ξεχωριστές παρεμβάσεις όπως το " Αμφίβιο Πάρκο" και το Βιωματικό Πάρκο Νερού.

Με την ολοκλήρωση των προτάσεων της Epsilon Σύμβουλοι Ανάπτυξης, ο Δήμος Δεσκάτης είναι έτοιμος να υποβάλλει πρόταση χρηματοδότησης των εν λόγω παρεμβάσεων σε χρηματοδοτικά εργαλεία όπως το ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

 

:
:

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Μακρυγιάννη 106, Άνω Ηλιούπολη

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: +30 2310 669.870
Fax: +30 2310 669.870
Site: http://www.epsilondev.gr


Scroll to top