+30 2310 669 870
 

            

Τετάρτη, Δεκέμβριος 01, 2021

Υπηρεσίες

Η  EPSILON - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ αποτελεί τον μοναδικό φορέα εφαρμογής πολυεπίπεδης τεχνογνωσίας που ξεκινά:

 1. με την παροχή υπηρεσιών αξιολόγησης των εν δυνάμει επενδύσεων
 2. με την διερεύνηση και αξιολόγηση των χρηματοδοτικών εργαλείων που είναι διαθέσιμα (χρηματοδοτήσεις, τραπεζικά προϊόντα)
 3. με τον έλεγχο της θεσμικής συμβατότητας των επενδυτικών προθέσεων των πελατών της
 4. με την παροχή υπηρεσιών έρευνας αγοράς για την λήψη της βέλτιστης απόφασης σχετικά με την επιλογή του τόπου εγκατάστασης
 5. με τον έλεγχο σκοπιμότητας - βιωσιμότητας των επενδυτικών πρωτοβουλιών των πελατών της
 6. με την αδειοδότηση και την ίδρυση της λειτουργίας επιχειρήσεων και οργανισμών
 7. με την καθοδήγηση και την ένταξη των επιχειρήσεων και οργανισμών σε προγράμματα χρηματοδότησης για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της αποδοτικότητάς τους
 8. με την παρακολούθηση και επίβλεψη της πορείας υλοποίησης των επενδυτικών πρωτοβουλιών
 9. με την εκπόνηση στρατηγικών, επιχειρησιακών και σχεδίων σύμπραξης με φορείς από την Ελλάδα και την Παγκόσμια αγορά, με στόχο την επέκταση των δραστηριοτήτων τους και τη βελτίωση της αποδοτικότητας του χαρτοφυλακίου προϊόντων και υποδομών
 10. με την ολοκληρωμένη συμβουλευτική καθοδήγηση, τόσο σε επίπεδο ανάπτυξης δεξιοτήτων ανθρώπινου δυναμικού, όσο και σε επίπεδο εσωτερικών λειτουργιών, αναδιοργάνωσης, διοίκησης και διαχείρισης αγοράς (εφαρμοσμένο marketing, marketing plans, διοικητική οργάνωση, χρηματοοικονομική διοίκηση, οργάνωση πωλήσεων, οργάνωση και διοίκηση εφοδιαστικής αλυσίδας)
 11. με την παροχή υπηρεσιών νομικής και επιχειρηματικής προστασίας για κάθε πρωτοβουλία που επιθυμεί να αναλάβει ο πελάτης
 1. με την εισαγωγή των πελατών της στην κοινωνία της πληροφορίας για τη βελτίωση της αποδοτικότητας και της αποτελεσματικότητάς τους (ανάπτυξη και εφαρμογή συστημάτων ERP, CRM, MIS, WMS και γενικά εφαρμογών που συμβάλουν και επιδρούν συνολικά στη διαμόρφωση ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος)
 2. με την παροχή υπηρεσιών ανάπτυξης και εφαρμογής συστημάτων διασφάλισης ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ολικής ποιότητας
 3. με την παροχή υπηρεσιών πιστοποίησης και διακρίβωσης οργάνων των επιχειρήσεων και οργανισμών
 4. με τη παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής καθοδήγησης για τη διεθνοποίηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας των πελατών (Εξαγωγές προϊόντων – εξαγωγές ελληνικών προϊόντων στην Μεγάλη Βρετανία, Ρωσία, κλπ.)
 5. με τη παροχή υπηρεσιών εμπορικής αντιπροσώπευσης και ανάπτυξης καναλιών Διανομής προϊόντων (καταναλωτικά προϊόντα, ιδίως καινοτομικά αντιπροσωπεύονται από την εταιρεία και διανέμονται σε μεγάλες αλυσίδες εμπορικών καταστημάτων)
 6. με τη παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένης υποστήριξης για τη συμμετοχή των πελατών μας σε εμπορικές – κλαδικές εκθέσεις του εξωτερικού
 7. με τη παροχή υπηρεσιών Global Sourcing, δηλαδή με τη συμβουλευτική υποστήριξη πελατών για την εύρεση προμηθευτών για καλύτερες τιμές σε πρώτες  ύλες και δευτερεύουσες προμήθειες (βασική χώρα προμηθειών είναι η Μεγάλη Βρετανία με δυνατότητα πρόσβασης σε μεγάλο αριθμό προμηθευτών από Η.Π.Α, Ασιατικές αγορές, Ευρώπη και Αφρική)
 8. με τη συμβουλευτικών υπηρεσιών και τη προώθηση επιχειρηματιών σε συστήματα Private Label (μέσα από βάση δεδομένων που διατηρεί η εταιρεία και αφορά μεγάλους κατασκευαστές / παραγωγούς του εξωτερικού οι οποίοι προσφέρουν καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής, οδηγούμε τους πελάτες μας σε επιχειρηματικές συμφωνίες για τη δημιουργία προϊόντων ιδιωτικής ταμπέλας -συμπεριλαμβανομένου του σχεδιαστικού- για μία μεγάλη γκάμα καταναλωτικών προϊόντων, όπως είναι αυτά της αισθητικής και του κομμωτηρίου, του ρουχισμού, τα παραφαρμακευτικά, τα απορρυπαντικά, τα χαρτικά, τα προϊόντα ζύμης καταψυγμένα, τα καταψυγμένα ψαρικά κλπ)

Το πλέγμα των παραπάνω δράσεων και η καθετοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών διασφαλίζεται από τους εξειδικευμένους συνεργάτες που διαθέτει στο δυναμικό της, οι οποίοι παρουσιάζουν σημαντική εμπειρία στην αγορά, καθώς και από τις στρατηγικές συμμαχίες που έχει αναπτύξει σε όλο το φάσμα του consulting. 

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Μακρυγιάννη 106, Άνω Ηλιούπολη

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: +30 2310 669.870
Fax: +30 2310 669.870
Site: http://www.epsilondev.gr


Scroll to top