+30 2310 669 870
 
Τετάρτη, Δεκέμβριος 01, 2021

H Φιλοσοφία μας

Η εταιρεία EPSILON - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ δραστηριοποιείται στον κλάδο των Συμβούλων Επιχειρήσεων παρέχοντας υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής στάθμης, για την ανάπτυξη και την αύξηση της αποτελεσματικότητας των επιχειρήσεων και οργανισμών του Ιδιωτικού, του Δημόσιου και του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα.

Φιλοσοφία της εταιρείας αποτελεί η ολοκληρωμένη συμβουλευτική υποστήριξη των πελατών και η ικανοποίηση των αναγκών τους, πάντα με υψηλά πρότυπα ποιότητας. Αυτό εξασφαλίζεται μέσα από τις στρατηγικές συνεργασίες που έχουν αναπτυχθεί με ηγέτιδες εταιρείες παγκοσμίου εμβέλειας στον χώρο των Κατασκευών, των Τηλεπικοινωνιών, της Ενέργειας, του RealEstate, καθώς επίσης και με τις συνεργασίες με Πανεπιστημιακά και Ανώτερα Τεχνολογικά Ιδρύματα αποτελώντας ουσιαστικά την μοναδική εταιρεία που διασφαλίζει την ολοκληρωμένη καθετοποίηση των υπηρεσιών της, πάντα προς όφελος των πελατών.

Αποστολή της EPSILON - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ είναι η καθιέρωση της στην αγορά ως μία επιχείρηση που συμβάλλει στην εξέλιξη του «Επιχειρείν» στην Ελλάδα και στη Διεθνή Αγορά παρέχοντας όλες τις υπηρεσίες που απαιτούνται για την ίδρυση, ανάπτυξη και εύρυθμο λειτουργία μιας εταιρείας ή οργανισμού, στο υψηλότερο επίπεδο που προσφέρονται στην αγορά.

Με δεδομένη την εταιρική αποστολή της επιχείρησης, η διοίκηση προσεγγίζει την αγορά προωθώντας δυναμικά τον εταιρικό της στόχο, οποίος συνοψίζεται στο παρακάτω μήνυμα:

........παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες και διασφαλισμένες ποιοτικά συμβουλευτικές υπηρεσίες, με σκοπό τον μετασχηματισμό τους σε οργανισμούς υψηλής δυναμικής, βέλτιστης τεχνοτροπίας και διατηρήσιμου συγκριτικού πλεονεκτήματος, σύμφωνα με τις επιταγές και τα πρότυπα της παγκόσμιας αγοράς........

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Μακρυγιάννη 106, Άνω Ηλιούπολη

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλέφωνο: +30 2310 669.870
Fax: +30 2310 669.870
Site: http://www.epsilondev.gr


Scroll to top